Интервю с МIGHT&FED

С какво се занимавахте преди да станете MC-та?
Майт
: Ами за пръв път се проявих като МС през '95. Тогава ходех на училище и се занимавах с дразнене на даскалите, бягане от часовете, преправяне на бележника все такива ученически работи. А да и тренирах баскетбол и т'ва беше най-сериозното ми занимание.
Фед: Ами аз започнах през '97. Тогава помагах на баща ми в семейния бизнес и бях заебал даскалото. Пък и химията не ми е силата.

Откъде идват прякорите ви?
М: От английското изписване на името ми Dimiter. само че махнах две букви и така стана Dmite. И от DynaMITE.
Ф: Първо бях Фет Джо сешташ се защо? ама е тъпня и за тва махнахме Джо и за по-интересно сменихме някоя друга буква, побългарихме го и така се получи Фед.

Как да наричаме стила ви?
М&Ф: Суперкалафрагалистична хардкор хахо музика!!!

Влияния?
M&Ф: Redman, EPMD, Rakim, Public Enemy, Terror Squаd, GangStarr, IceT,Run DMC, DasEFX, ТimDog и мноооооо други все такива old school изпълнители.

Какво искате да изразите чрез музиката си?
М: А бе не искам да ангажирам хората с моето мнение по някакви въпроси. Просто искам да се забавляват с музиката която правя. Искам да им е гот когато я слушат. Да се смеят. хахахааа
Ф: Себе си. Начина ми на живот и как виждам нещата.

С какво друго се занимавате?
М: Бачкам в корабна агенция. На визитката ми пише "агент" хахаха. И баскетбол. а да и ... М У З И К А
Ф: Въртя семейния бизнес. Бачкам яко. CoutraStrike и ям по мноооо. \"smile.gif\"

Какво ви нервирa?
М: Аве вече нищо не ме нервира. Преди ме твареше простотията и несериозността ама сега не ме ебе нищо ... щот съм за гъби!!! Изнервям се само като не ми върви работата - тока спира и не мога да бачкам, РС-то спекло, не мога да изпея тая фраза и от време на време Фед - хахаха. Такива работи.
Ф: наркоманите ще им изкъртя трътките от токати, че трябва да ставам в 06:00 за бачкане и работата която не мога да свърша кат хората .Ъ да еба!!!

Какво мислите за Снайперистите?
М&Ф: Да внимават снайперистите ако са в джунгла щото горилите дебнат. А за Снайпър Рекърдс ... познаваме се, поддържаме се, в едни лайна сме... и няма начин. Т'ва е и за всички в този бизнес. 1LUV. Снайпър, RnB, София Картел, LiquLab и другите лейбъли , няма никакво значение трябва да сме заедно за да успеем.

С кой бачкате сега?
М: с Фед, SoundForge, Acid, T-Racks и Трой.
Ф: с Майт, Мишо Шамара и RnBRecords за сега и за в бъдеще.

С кой искате да запишете парче?
М: а бе не знам ама искам да го направя с Трой Хайтауър и бачкам по върпоса. може би с Редмен?!?
Ф: не знам. с всеки който иска да запишем заедно.

Какво липсва на българския рап?
М: Жени! музикални познания, опит, импровизация. да продължавам ли...?
Ф: нека аз. професионализъм, иновации, актуалност. ама да не пропускаме факта че сме едва на 10 години. и всичко това ще си дойде с времето. К.М.Д.В.

Любима рима/фраза?
М: What the deal muhfucka/chill muhfucka....... светът е оцелял защото се е рап/усили звука до край колоните да правят б-бап б-бап/ей това е този рап
Ф: ако се правиш на маймуна бъди горила

Съвет към MC-тата дебютанти?
М&Ф: баси кои сме ние че да даваме съвети?!? ама може само да им кажем да не се предават и да продължават да работят яко. но само Н.В.С.Г.

    source:TEXTOVETE.COM
{START_COUNTER}