Интервю с 6А


Критиците се отнасят с недоверие към новия ти проект „Urban TV", наричайки го музикален блок към Канал 8, а не телевизия.
Както искат да го критикуват, важното е, че има място, където да се върти хубава музика! Кой пък още е критик в тая държава?!

Ще стимулира ли „Urban TV" развитието на българските изпълнители с конкретен проект?
През месец септември ще стартирам реалити шоу, в което ще създаваме звезди, но не като в Стар Академи, а истински.

Преди време с Ванко 1 бяхте обвинявани, че си плащате, за да ви излъчват. Ще има ли такава практика и в „Urban TV"?
Ние сме си плащали и при нас тази практика ще продължи. Който не пасва с представата ни, ще си плаща. Но пак зависи...колко са му кинтите.

 
Ти изтегли репертоара си от „Българския Топ 100". Означава ли това, че готвиш нова, конкурентна класация за българска музика?Не, нямам нищо предвид. То в Топ 100 пускат Ивана и до нея Мишо Шамара. Не ми е мястото там - до дебелите мазни лелки с кючеците.

Не вървиш ли по стъпките на Спенс, навлизайки в телевизионния бизнес?
Спенс бачка на заплата, а аз съм си собственик на медията.

За водещ в „Urban TV" ще бъде привлечен Шошо от „Снайпер рекърдс". Да приемаме ли това отмъкване на кадри като удар срещу конкурентния лейбъл на DJ Станчо?
Първо Снайпер вече няма, доколкото знам. Шошо е двигателят в студиото. А и той ще е продуцент на шоуто, не просто водещ. Ценностните ни системи не се различават, напротив.

Не си пял на нито един от провелите се напоследък в България хип хоп концерти с участието на световните величия в рап музиката. Твоя политика ли е това или просто си пренебрегнат?По принцип никой не ми се обадил, ако това е пренебрежение. Но истината е, че не бих се съгласим да подгрявам. Аз си имам самочувствието, не лягам за стинки. Трябват ми милиони.

Скоро в България гостува испанската звезда Mala Rodriguez и Ъпсурт записаха парче с нея, което е на път да се превърне в абсолютен хит. Ти не си ли сътрудничиш със западни изпълнители? Да очакваме ли подобен проект и от теб?
Сега записвам с едни момчета от Атланта, имам записи с водещи звезди на берлинската сцена - Моабит. Името им всъщност е един квартал там, където Георги Димитров е бил в затвора. С гърците Going Through имам 2 песни. Но когато нещо стане наистина голямо, тогава ще го кажа.

Често пътуваш в чужбина, за да записваш клипове. Как се приема музиката ти на запад? Продаваш ли някъде другаде, освен в България? Планираш ли задгранични участия?
Имам много участия, пял съм в Лондон и в Германия. Планирам да си живея добре иначе. Пускал съм клипове в Щатите на разни хора, там ги приемат като регетон, кефят се, въртят ги на партита.

Автор: Никола Костадинов

source:
actualno.com

{START_COUNTER}