Интервю с X-TEAM-2

Доста българи заминаха в чужбина, защо и вие не заминете, и там можете да правите музика и според мен ще успеете повече отколкото тук?
Mista P
: Според нас работата ни е в България. И тримата мислим, че тук има какво да се постигне. Нямаме амбиции да живеем на друго място. Дори в момента завършихме снимки по новия клип на Starterass: "Патриоти за България". В него ще видите защо искаме да стоим тук.

Може ли човек да се издържа само от рап музика в България?
Mista P: За съжаление все още не е настъпил този момент. И тримата работим, за да се издържаме.

С кои други рапари искате да забивате (освен WU-TANG)?
Mista P: Ако говориш за западни - засега не сме помисляли с кои може да пеем. Най-близката реалност е песента ни с RZA от втория му W.A.R. (World According to RZA), който скоро ще започне да записва. Иначе от BG рапарите - с почти всички.

Дали след 10 години ще се занимавате с рап музика?
Mista P: Starterass сто процента ще прави музика. Той за мен е най-големия в тази област-единственият музикант сред рапарите в България. За себе си мога да кажа, че съм се посветил на X-team и дори да не рапирам след 10г., аз ще продължавам да правя неща свързани с X-team.

Какво ви е мнението за рап войната между Sniper и R&B? Не е ли малко смешно в малка страна като България рапарите да не се подкрепят?
Mista P
: Смешно е да се говори за война! Както виждате на последък караници вече няма, защото всеки го разбра и започна да си прави собствените неща без да се занимава с другите. От скандали губим всичките.

Много хора мислят, че подражавате на WU-TANG, така ли е?
Mista P: Подражаваме? Не бих казал. Аз лично съм повлиян от Wu-tang и изповядвам тяхната философия в песните си. След като се срещнахме с тях преди 2 години в Австрия и след като те дойдоха тук и след всичките ни разговори съм сто процента сигурен, че са много мъдри хора, а нашия начин на мислене съвпада с тяхния до известна степен. Хората, които ги разбират, разбират и нас. Но определено не подражаваме на тях. Ние си имаме собствен стил и ще останем верни на него и на hip-hop-а.

Какво е мотото ви в живота?
Mista P: Знание, мъдрост и разбиране - това е ключа към успеха на всеки човек.

Кажете нещо на хората, които ще прочетат това интервю?
Mista P: Бъдете верни на себе си и не изневерявайте на принципите си заради капка слава и пари. Събирайте знания, за да бъдете мъдри и да разгадаете шифъра към успеха.

    source:TEXTOVE.COM
{START_COUNTER}