История на групата Kingsize

Bangalino:
Милен Василев, роден през октомври 81-а е една част от ду(л)ото Kingsize. Още от детството си невероятният хъс за лудо редене се проявява в така наречената му "Болна глава" само че редене на конструктори... Неколкократно получавал електрически шамари, Бенгалино днес знае как да нажежи обстановката в един disco-club с размазващите си инструментали.
Израстнал сред зеленините на България, Бенгалино се "пристрастява" към успокоителното, омайващо въздействие на яка ганджа и май нещо...не иска да я напуска.Бенга започва да се занимава с музика на 13 и това число число оказва не-фа тално за "тоя негов див талант".През последните 3 години 24-часовката му е заета с правене на underground hip-hop и ragga нареждане.За Бенгалино музиката е не само вид пристрастяване, а избран начин на живот.Hip-hop за него е нещо като "болка в главата", от която не можеш да се илекуваш, но и не искаш да изгубиш."Така се получава след няколко часово забиване"..... ганджа пауза......
Чрез песните си Бенга изразява ."нещо като лудост, не мога да го обясня точно".В лириките си той винаги страничен наблюдател, който дава оценка на събитията от социалния ни живот.На въпроса."С какво от себе си се гордееш като изпълнител?"-той отговаря "Хм не знам", което доказва, че е здраво стъпил на земята, "Отличавам се от другите hip-hopers със глупостите си, ха-ха, откъде да знам ! Не съм аз човека, kойто ще го каже "


Bisollini:
Димитър Стойков е роден през март 81-а.Като малък (бил с дълга коса хи-хи-хи) се завирал в най-скритите места из заветния Ямбол.И днес бих го хактеризирала като малко много потаен "Луд" (винаги вади ганджа от най-невероятни места).Тази негова зелена мания допринася за изродския глас, който притежава.Да говоря за същата дълбочина и дрезгавост, които тресат болните мозъци на територията на BG.Бисолини вeчe е забравил откога слуша hip-hop.което е съвсем нормално зо онези, сливащи се с тази култура.По принцип Бисолини се занимава с "мързел", но това не му пречи да развива себе си."Бисолини като какъв човек се определяш "Ами със сигурност не съм гаден някакъв, ако искаш точен отговор, дай да дръпнем и тогава..." Чрез своите думи той изразява "Аз не съм №1 и никога няма да съм"-обаче си е №1 глас в BG и това си е.
"Знаеш ли кога ще съм №1 "-продължава той-"когато умре DJ T Fresh, ха-ха-ха".Единственото, което знам е, че думата визия е равнозначна на 2Рас, т'ва е човекът, който........абе той е луд !"


Информация за песните. "Кифлата духа" e стряскаща лирика на уличен език, която изразява положението в държавата, животът на обикновените хора и тънката разлика между обществените слоеве, които зависят един от друг.
Макар голяма част от незаслушалите се в текстовете на Kingsize да са уверени , че те пеят за трева и само трева, онези които са се запознали по-подробно с тяхното творчество вече знаят, че песните носят протестен заряд скрит под грозните, но реалистични сравнения.Всички песни се характеризират със социално идейна линия, която се доразвива със всяка следваща песен.Казано на по-прост език Kingsize описват обстановката, критикуват я и я отричат.Типичен пример е "Офанзива" създадена съвместно с Фисолини( NO Wallz ), която изразява негодувание, не само към гадния, мизерен живот, но и към онези "Дето правят педалски песни, дето си плащат за да стават известни, разбираш литакова е положението в България" Тази лудница от unda hip hop, ragga, размазващ beat и "игриви гайди" се е заклещила в мозъците на двамата. "Болна глава" е нещо друго.Тя е свързана с пристрастените и техния начин на живот. "Двама..." пък разказва за нашия живот.А бе чуйте, слушайте и ще разберете.


Покрай Kingsize се сдушват много яки хорица.Те са част от целия Hip hop свят, чиито мечти се въртят около това да живеят на острова от филма "Плажът" (с ненормалната плантация).Всички те държат най-много на приятелите, купона (това е 10 двулитрови бири, 100 зелени грамчета, чипсче това онова и накрая Бенгалино да заспи преди всичко друго). За Kingsize и компания "праволинейните копелета не вървят, трябва на всеки да му хлопа по нещо, иначе не е от нашите". Тъй като животът представлява хората около нас и взаимоотношенията помежду ни, питам Kingsize какво ценят най-много в един човек.
Бенгалино : - Уважавам хората, които искат да оставят нещо след себе си, не е..ват и пробиват. Питам ги още как виждат себе си след 20 години :
Бенгалино :"Искам да съм продуцент, студио, много хора покрай мен".
Бисолини : "Аз ще съм още по-мързелив и ще си джиткам из ония треви на лудия "плаж", а-а-а и предполагам, че ще продължавам да напушвам котката на Бенгалино.
Какво очаквате в най-близко бъдеще :
"Да си оберем растенията".
{START_COUNTER}